Fileti skuše v mediteranski omaki

Uporabniška ocena: / 0
Vaša ocena:   

Fileti skuše so gurmanska poslastica. Lahko jih uživamo samostojno, odlični pa so tudi postreženi s testeninami in drugimi prilogami za posebna kulinarična doživetja. V receptu smo uporabili Filete skuše Mediteran z mešanico ekstra deviškega in rastlinskega olja. Uporabimo lahko tudi Filete skuše z limono, ki jed še osveži.

Recept je pripravil vloger Jernej Kitchen.

Praktično pakirani fileti rib so hitra rešitev za okusen obrok kjerkoli in kadarkoli. Izdelki so že pripravljeni za uživanje in jih lahko ponudimo hladne ali uporabimo kot sestavino v kulinariki, zato radi predstavimo ideje za njihovo uporabo, recepte in priložnosti za uporabo.

Fileti skuše Delamaris so brez konzervansov in drugih aditivov, glutena in gensko spremenjenih organizmov (GSO). Trajnost in okus ribjih dobrot Delamaris je dosežena le s termično obdelavo in hermetičnim zaprtjem. Hranilna vrednost pa je ohranjena tudi po termični obdelavi. Imajo naravno prisotno visoko vsebnost omega 3 maščobnih kislin. Le te so za človeka esencialne, kar pomeni, da jih naš organizem nujno potrebuje, a jih lahko pridobimo le preko prehrane

Fileti so pakirani v aluminij pločevinke, ki so prijazne do okolja, ob tem pa ne vsebujejo Bisfenola A (BPA free). Pomemben poudarek dajemo namreč razvoju embalaže, ki ohranja odlične sestavine izdelka, omogoča lažjo manipulacijo, je praktična za uporabo in narejena iz trajnostnih materialov, ki se 100% reciklirajo.

Slika

SlikaStopi v stik z nami, sledi nam na Facebooku ali nakupuj v naši spletni trgovini!