Poletna osvežitev

Testenine iz ene same kastrole so okusna izbira za utrujen večer po dolgem dnevu, ko se nam ne ljubi pomivati cele gore posode. Podobno kot pri rižoti pa nenehno žokanje v posodo sprošča stres in nas pomiri.

Tudi pri sestavinah moramo gledati na lastno počutje in zdravje, zato v ta pisker skoči tudi izvrstna skuša Delamaris Weekend s kar sedmimi vrstami zelenjave in paradižnikovo omako. Skuša je naraven vir omega 3 in omega 6 maščobnih kislin. Da o mineralih in vitaminih sploh ne govoriva.

Zdravje na stran, pomemben je okus! Iz tega lonca vejejo omamne arome in ko konča na mizi, ostane hitro prazen.

Sestavine

2 x 125 g

Skuše Garden

češnjev paradižnik

sveža paprika

100 g

mozzarele

mlada čebula

2 žlici

olivnega olja

Postopek po korakih

Papriko in mlado čebulo narežemo na tanke rezine, češnjeve paradižnike pa na četrtine.

Pripravljeno zelenjavo zmešamo z olivnim oljem, koščki mozzarele in nadrobljenimi fileji skuše.

Zraven ponudimo rezino sira ali hrustljavi kreker brez glutena.

Zahtevnost

Čas

10 min

V receptu smo uporabili

SKUŠA GARDENs fižolom in koruzo

Ti je bil recept všeč? Deli ga s prijatelji!