Piz­za s tuni­no in sirom

Sestavine

250 g

testa za pizzo

250 g

mozzarelle

2 x 80 g

Tuna Steak

200 g

češnjevega paradižnika

1/2

manjše čebule

4

črne olive

6 rezin

paprike (različnih barv)

čajna žlička

bazilike

čajna žlička

majarona

čajna žlička

origana

čajna žlička

olivnega olja

Postopek po korakih

Pečico segrejemo na 180°C. Pekač rahlo namažemo z oljem ali prekrijemo s papirjem za peko.

Testo razgrnemo (če je kupljeno) ali ga razvaljamo v velikosti pekača.

Na manjše kose zrežemo paradižnik, olive in čebulo. Sir narežemo na kocke.

Testo obložimo z narezano zelenjavo, sirom in tuno. Potresemo z zelišči in pečemo v pečici približno 20 minut.

Pizzo vzamemo iz pečice, še toplo razrežemo na manjše kose in postrežemo.

Zahtevnost

Čas

40 min

V receptu smo uporabili

TUNA STEAKV oljčnem olju

Ti je bil recept všeč? Deli ga s prijatelji!