PODARILI SMO 4660 DOBROT

22. julija 2021

Dandanes, ko imamo vsi manj stika drug z drugim, so stiske morda manj opazne, vendar ne smemo pozabiti na vse pomoči potrebne. V ta namen se je meseca julija naša skupina Pivka – Delamaris odločila znova podpreti projekte, ki aktivno prispevajo k dvigu življenjskih standardov prebivalcev, spodbujajo zdrav način življenja, rast kulture in sodelovanja. Z že pripravljenimi mesnimi in ribjimi dobrotami smo obdarili Rdeči Križ in Karitas.  Zahvaljujemo se vsem prostovoljcem, ki skrbijo za socialne šibkejše, saj se zavedamo njihove nenehne odzivnosti, predanosti in potrpežljivosti.

Zahvala gre vsem kupcem, ki izbirate Delamaris, saj s svojim nakupom prispevate k družbenim odgovornim aktivnostim za dobro skupnosti.

V imenu Rdečega križa Ilirska Bistrica so se nam za donacijo zelo lepo zahvalili ter dodali, da so izredno presenečeni nad samo količino doniranih izdelkov. Gospa Jožica Vidmar pravi »pričakovali smo nekaj paketov rib z zelenjavo Delamaris, dobili pa smo kar celo paleto«. Karitas se prav tako zahvaljuje v imenu vseh ter dodaja » izredno smo hvaležni za vašo pomoč pri donaciji. Zahvaljujemo se tudi v imenu tistih, ki bodo to pomoč prejeli. Mislimo, da bodo zelo zadovoljni«. Skupina Pivka – Delamaris je prav tako vesela, da lahko že z malo stvarjo ljudem polepšamo dan ter jih osrečimo.

Za pomoči potrebne je naša skupina Pivka – Delamaris tokrat pripravila:

  1. Slastne kokošje paštete Delatera 95 g, ki so priljubljene tako med odraslimi in otroci ter
  2. Paleto ribic z zelenjavo Delamaris, med katerimi so tune in skuše z zelenjavo, ki so vir omega 3 in vitamina D.

Izbrali smo predvsem tradicionalni (best seler) Izola Brand, ki je vsem najbolj poznan, saj je odličnega okusa.