NOV SLO­VEN­SKI FILM: KAKO ULO­VI­TI ODLIČ­NO RIBO

19. marca 2021

Veste, kako je najlažje uloviti dobro tuno? Če bi jo hoteli loviti iz pomola ali skal, bi bilo to skoraj nemogoče. Veš sreče bi morda imeli s plavico, sorodnico skuše. Ribolov je odličen šport in sprostitev, a za odličen ribji obrok ni potrebno postati čisto pravi ribič.

V sodelovanju z agencijo Pristop smo posneli kratek oglasni TV spot, kjer predstavljamo nove okuse ribjih dobrot Delamaris. V oglasu Luka ob mentorstvu svojega izkušenega očeta spoznava veščine ribolova in se z velikim veseljem uči upravljati s svojo ribiško palico, a pri tem ne ostaja lačen. Sproščen družinski dan je vedno neprecenljivo doživetje, kar dobro vesta tudi njegova starša, ki imata za vso družino pripravljen tudi prigrizek. Odlična riba je lahko vedno pri naši roki, doma, po športni aktivnosti, na izletu, pikniku ali ob morju.

Oglasni film bomo spremljali v drugi polovici marca na različnih TV postajah v Sloveniji in na Hrvaškem. Zgodba bo dobila nadaljevanje tudi v tiskanih medijih in na radiu, zato vabimo, da nas spremljate.

Luka in njegova starša prisegata na Tuno Mediterano in Mexicano, ki sta bogat vir beljakovin in brez glutena ter tri skušine solate brez paradižnikove omake: Garden, Mediterano in Orient, ki prav tako navdušujejo zaradi odličnega okusa, so brez konzervansov in brez glutena, hkrati pa so bogat naravni vir omega 3.

Povabljeni, da si ogledate fotografije snemalnega dne. Naša družinica je sobotni dan preživljala na slovenski obali.