V PRIPRAVAH NA NOVO POŠILJKO ZA UKRAJINO

25. marca 2022

Vabimo vas, da se pridružite novi zbiralni akciji izdelkov Delamaris in Delatera, ki jih bomo skupaj namenili Ukrajinskim beguncem. V skupini Pivka - Delamaris se radi odzovemo na prošnje za pomoč in podpiramo humanitarne akcije. Marca letos smo skupaj z Občino Pivka za Ukrajino donirali več kot 10.000 konzerv v skupni maloprodajni vrednosti cca 16.000 evrov.

V PRIPRAVAH NA NOVO POŠILJKO LAHKO SODELUJETE TUDI VI

Na pobudo lokalnih organizacij in društev ter Občine Pivka pripravljamo novo pošiljko konzerv. Tokrat vabimo k sodelovanju tudi vas, naše zveste kupce. Izdelke bomo tudi tokrat predali Upravi Republike Slovenije za zaščito in reševanje, Izpostava Postojna. Ta bo poskrbela, da konzerve pridejo roke tistim, ki so te pomoči najbolj potrebni, trenutno žrtvam v Ukrajini.

K akciji lahko pristopite tokrat tudi vi. V spletni trgovini Delamaris smo s tem namenom omogočili hiter, varen, ugoden in enostaven nakup izdelkov Delamaris in Delatera.

Ob zaključku nakupa vpišete kodo UKRAJINA10, izberete plačilo po predračunu in zaključite transakcijo. Skupina Pivka Delamaris ob tem podari -10% popust na celotni nakup in poskrbi, da bodo izdelki po prejemu plačila varno predani civilni zaščiti.  S tem prihranimo vaš čas, ki bi ga sicer namenili za dostavo na zbirna mesta.

Vaš celoten nakup bo namenjen donaciji za Ukrajino (zaradi tehničnih omejitev je mogoče donirati le celotni nakup, naročila za lastne potrebe z dostavo na vaš naslov lahko opravite ločeno).

Akcija zbiranja izdelkov bo potekala vsaj do konca aprila v naši spletni trgovini in tudi v vseh prodajalnah Pivka perutninarstvo. Zbiralna akcija poteka sočasno tudi na označenih mestih v trgovinah in mesnicah Pivka perutninarstvo po vsej regiji. Darujete lahko različne trajne izdelke, ki ne potrebujejo hlajenja in imajo daljši rok trajanja.  

Akcijo organiziramo z upanjem in željo, da vsem,  ki se za to odločijo, olajšamo logistiko.

Hvala vam, ker vam ni vseeno in prispevate po svojih močeh!