Midva kuhava, tudi z Delamarisom

Sodelovanje s kulinaričnimi blogerji vedno znova dokazuje, da je vsebinsko bogato in okusa polno. Povezali smo se tudi s Tjašo in Blažem, pod blogerskim imenom »Midva kuhava«, ki imata v svojem poslanstvu deljenje dragocenih napotkov za enostavne, a okusne recepte. Prizadevamo si, da bi bili naši krožniki pisani, kulinarični izzivi pa ravno prav ustvarjalni. Še posebej pa si želimo, da bi se znali v kuhinji sproščeno spopadati s kulinaričnimi izzivi vsakdanjega življenja. Z njima smo poklepetali in zaupala sta nam nekaj o sebi.

Tjaša in Blaž sta z nami sta delila kar nekaj zanimivih receptov, kjer sta uporabila izdelke Delamaris, Preverite med recepti:
  • Testenine iz enega lonca s skušo
  • Turistični štrukeljčki
  • Polnjene paprike po mediteransko
  • Tunin vroči sendvič
  • Tunina lazanja po mehiško
  • Solata Garden

Kako se je začela vajina blogerska pot?

Ko se je pred skoraj petimi leti ljubezni do skupne kuhe in estetike pridružila še želja po deljenju receptov z ostalimi, je bil naslednji korak logičen.

Kaj vaju navdušuje pri ustvarjanju kulinaričnih dobrot?

Največji nasmešek nama v kuhinji na usta prilepi trenutek, ko uspeva kako posebno sestavino potuhnjeno spraviti v jed, ta pa se izkaže dobra za prste polizati.

Kateri je vajin najljubši recept, v katerem sta uporabila izdelek Delamaris in zakaj?

Najbolj so nama pri srcu polpeti iz tune z zelenjavo, ki pod hrustljavo zunanjostjo skrivajo nepremagljivi Delamaris okus. V navezi z majonezo, solatko in paradižnikom so v obliki burgerja prava poslastica!ž

Kako dolgo že poznata in uporabljata izdelke Delamaris?

Ne pomniva, kdaj sva kot pokovca prvič zagrizla v kos kruha s turistično pašteto. Od takrat naprej so izdelki Delamaris ves čas na najinem jedilniku, še posebej poleti.

Vaju sledilci sprašujejo za recepte in nasvete pri pripravi jedi?

Seveda, sledilci nama pišejo po vseh možnih kanalih, ali s prošnjo za nasvet ali pa le zato, da ponosno postavijo na ogled svojo novo mojstrovino.
Sicer pa sledilce vzpodbujava in podpirava, da recepte prilagodijo okusu in jih tako naredijo svoje.

Nam zaupata kakšen namig za zdravo in hitro malico, ki jo na primer lahko odnesemo v službo?

Tune z zelenjavo Delamaris so že same po sebi zaokrožena malica, če pa jih zmešamo z narezano papriko, češnjevim paradižnikom in čičeriko, bomo deležni hitre in hranilne solatke, ki nas bo držala pokonci do kosila.

Ti je bil članek všeč? Deli ga s prijatelji!