Nova embalaža
Stara embalaža

ŠKOLJKE KLAPAVICE V PARADIŽNIKOVI OMAKI

Delamaris klapavice v paradižnikovi omaki so priročna rešitev za popestritev samostojnih obrokov kjerkoli in kadarkoli ter prvovrstna komponenta za gurmanske uspehe v kuhinji. Vabimo vas, da skupaj odkrivamo nove dimenzije morskih specialitet Delamaris!

Ali veš

Klapavice ali pedoči (Mytilus galloprovincialis) so najboljše prav v paradižnikovi omaki ali buzari. Tej morski poslastici v Dalmaciji pravijo tudi dagne. V Delamarisu smo jih pripravili tako, da jih lahko le še pogrejete in postrežete.

ŠKOLJKE KLAPAVICE - SESTAVINE

Klapavice (Mytilus edulis) 55%, sončnično olje, voda, paradižnikov koncentrat, sladkor, modificirani tapioka škrob, gorčična semena, kis, začimbe, sol.

Okusni recepti s školjkami

Delamaris izdelki so res vsestranski, poskusite recepte in se prepričajte sami.

Ne zamudi zadnjega ulova

Ne zamudite zadnjega Delamaris ulova in bodite obveščeni o najbolj sveži ponudbi spletne trgovine Delamaris.
Za najbolj zveste stranke imamo tudi posebne ugodnosti.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Povprečna hranilna vrednost na 100g

Energijska vrednost

808 kJ/194 kcal

Maščobe

Od tega nasičene maščobe

14,1 g

1,8 g

Ogljikovi hidrati

Od tega sladkorji

7,6 g

2,7 g

Beljakovine

9,3 g

Sol

1,1 g

Omega-3

0,27 g