Paštete

Turistični štrukeljčki

Ni slike Čeprav se časi nenehno spreminjajo, ostajajo nekatere stvari pomirjujoče enake. Že ko sva bila mula in pokovec (pa tudi že vrsto let prej), je med obvezno opremo na plaži zagotovo spadala Turistična pašteta legendarne tvrdke Delamaris...

več ...

Mini pite z zelišči in turistično pašteto

Mini piceS turistično pašteto je vsak grižljaj potovanje na lepše!  Preverite, kako je Jernej Kitchen legendarno pašteto Delamaris spremenil v pravo kulinarično fantazijo!

več ...

Nadevan krompir s tunino pašteto Delamaris

Ni slike Krompir operemo, posušimo, vsakega posebej ovijemo v alu papir in pečemo v vnaprej ogreti pečici ( 200°C) 40 minut. V skledi premešamo na drobno sesekljano čebulo, tunino pašteto, kislo smetano, sol in poper.

več ...

Makaroni s turistično pašteto

Ni slikeMakarone skuhamo »al dente« v slanem kropu, ki smo mu dodali dve žlici olja. Na dveh žličkah oljčnega olja prepražimo na drobno sesekljano eno čebulo in stroke česna.

več ...

Kanapeji s tunino kremo

Ni slike Skuto pretlačimo, dodamo papriko, začinimo in dodamo tunino pašteto. Tunino kremo damo na kruhke in okrasimo s črno olivo in peteršiljem.

več ...

Nadevane paprike s tunino pašteto Delamaris

Ni slikeParadižnike operemo, izdolbemo in obrnemo, da se sok odcedi. Tunino pašteto premešamo z dvema kuhanima jajcema, na drobno sesekljanim česnom, peteršiljem ter malo vinskega kisa.

več ...


Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!