Vedno stro­ge var­no­stne ukre­pe nadgrajujemo

12. februarja 2021

Naše poslanstvo je nemoteno zagotavljanje hrane vsem, ki jo iščejo in potrebujejo.

V Delamarisu pozorno spremljamo situacijo v vezi s koronavirusom v Sloveniji in širše v regiji in se prilagajamo situaciji. V naši proizvodnji priprave hrane vedno veljajo v skrbi za kakovost in varnost skrbno načrtovani procesi ter higienski ukrepi ter v vseh časih celovit sistem nadzora kakovosti v celotni verigi od prevzema surovin, priprave ribjih izdelkov, pakiranja ter distribucije. V naši vsakodnevni praksi so tudi razkuževanje rok, higiena oblačil, ločene poti gibanja, čiščenje prostorov in drugi ukrepi. Vse to smo z namenom zajezitve širjenja koronavirusa, na vseh enotah in v posamični oddelkih sprejeli vrsto dodatnih preventivnih ukrepov. Ukrepe dnevno prilagajamo skladno s priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje in s priporočili GZS-ZKŽP.

Zagotavljanje prehrane je naše poslanstvo in dolžnost, saj bi bile police, v kolikor dnevno ne dostavimo svežega mesa in izdelkov, v nekaj dneh popolnoma prazne.

Ob tem se zahvaljujemo in hkrati priporočamo tudi vsem kupcem, ki posegajo po izdelkih Delamaris, ki izbirajo kakovost in podpirajo prizadevanja slovenskih predelovalcev živil. Stabilnost sistema, blaginjo in varnost moramo soustvarjati skupaj, povezani. Odvisna je od vseh nas.