V pravljičnem okolju Jamskega dvorca, tik ob vhodu v znamenito Postojnsko jamo, smo zaposleni skupine Pivka - Delamaris zaplesali v zadnji mesec tega leta. Na prednovoletnem srečanju smo se zbrali zaposleni vseh enot in služb podjetij Pivka perutninarstvo in Delamaris. Srečanje v Jamskem dvorcu Postojna Jama je pokazalo, kako pomembno si je vzeti čas drug za drugega ter ceniti trud in delo v vsakega med nami. Prisotni smo zapustili dogodek nasmejani, povezani in pripravljeni na nove izzive, ki jih prinaša prihodnje leto. Hvaležni smo za leto, ki je za nami in že se veselimo vsega, kar prihaja.
Jamski dvorec, ki slovi po svoji edinstveni arhitekturi in čudovitem okolju, je prav posebno okolje za sproščeno druženje. Svetlobne dekoracije in sprejem so že ob prihodu pričarali praznično vzdušje. Kuharska ekipa Jamskega dvorca je poskrbela za nepozabno kulinarično izkušnjo. Na mizi so se znašle okusne lokalne in sezonske dobrote.
Srečanje se je začelo s pozdravnim nagovorom predsednika uprave mag, Janeza Rebca in člana uprave Aleksandra Debevca, ki sta vsem prisotnim izrazila iskreno zahvalo za trud, predanost in dosežke v iztekajočem se letu. Po večerji je sledil ples z glasbeno spremljavo ansambla Amor. Prednovoletno srečanje je bilo več kot le priložnost za praznovanje – bilo je tudi trenutek za utrditev kolektivnega duha, klepet, pogovore v neformalnem okolju.
Več iz podjetja Delamaris
Z odgovorno izbiro surovin do trajnostne prihodnosti morja
3. julija 2025
V Delamarisu se zavedamo pomena odgovornega odnosa do morja in njegovih virov. Zato smo pri izbiri rib in drugih sestavin posebej pozorni na trajnost, sledljivost in kakovost. Glavna sestavina naših ribjih izdelkov je atlantska skuša (Scomber scombrus), ki ...
Planinci praznovali z Delamarisom
1. julija 2025
V sredo, 25. junija 2025, na Dan državnosti, je Planinski dom na Zelenici gostil enega izmed najbolj pričakovanih dogodkov v okviru vseslovenske akcije Laško Gremo v hribe. Tega dne se ...
Bitenčevi dnevi 2025
6. junija 2025
Kako sodelovanje z univerzami, ohranjanje tradicije in inovacije soustvarjajo prehrano prihodnosti. Kaj bomo jedli jutri? Na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani so 5. junija 2025 potekali že 32. Bitenčevi živilski ...