Ponovno Zlati pokrovitelji prireditve Istrskega maratona

01 avgust 2017

Vodilni moto podjetij Delamaris in Pivka je poskrbeti za kakovosten in predvsem zdrav obrok, ki je lahko vedno pri roki, ter s tem prispevati k zdravemu načinu življenja posameznika. Zato je skupina Pivka takoj prepoznala prizadevanja organizatorjev Istrskega maratona za organizacijo tekaške rekreativne prireditve, ki je v istrski, slovenski in mednarodni prostor prispevala možnost za kakovosten in zdrav način preživljanja prostega časa. Delamaris, kot del skupine Pivka, je tako že od 1. Istrskega maratona leta 2014 Zlati pokrovitelj prireditve. Zaveda se namreč, da je pri telesni vadbi, torej tudi pri teku, izjemno pomembna pravilna in zdrava prehrana, ki jo zagotavlja zdrav ribji obrok.

Delamaris je leta 2017 že četrtič poskrbel za tekače Istrskega maratona in prav vsakega oskrbel z ribjo konzervo Skuša v mediteran olju, ki je njen prepoznaven ribji izdelek. Konzerve skuše so odličen izdelek za tekače, ne le zaradi svoje ugodne prehranske sestave, temveč tudi zaradi priročnega pakiranja – z njim imajo lahko tekači zdrav obrok vedno pri roki! Na 4. Istrskem maratonu je Delamaris javnosti svoje izdelke predstavil v novi embalaži. 4.500 tekačev je ribji obrok – skuše – lepo sprejelo, vse večja mednarodna odmevnost prireditve pa je poskrbela, da so izdelek spoznali ne le slovenski, temveč tudi tuji tekači, ki jih je vsako leto več. Delamaris pa svojih izdelkov na Istrskem martonu ne predstavlja le tekačem, ampak tudi obiskovalcem prireditve. Ti so lahko na stojnicah poleg izdelkov iz skuš preizkusili tudi druge Delamarisove ribje izdelke, kot so sardine, ribe z zelenjavo, tune in ribje paštete.

Da je potrebno poleg zdravega obroka poskrbeti za redno telesno vadbo, se v Delamarisu zavedajo dalj časa. Zato so že četrto leto zapored Zlati pokrovitelj Istrskega maratona, že sedaj pa vas vabijo tudi na 5. Istrski maraton, ki bo leta 2018 v Izoli – kraju, kjer je Delamaris začel s svojo proizvodnjo ribjih izdelkov.

Pripravila:

dr. Marijana Sikošek, predsednica društva Istrski maratonStopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!