Pohvala za odlične izdelke

31 maj 2017

Spoštovani,

vse dokler nisem prišel v »najlepša leta«, nisem kaj dosti užival rib, še posebej ne konzerviranih. Počasi pa sem, nekaj iz radovednosti in malo v želji po bolj kakovostni prehrani, prešel tudi na bogastva morja. Na novi prehranski poti sem čez čas izostril okus in pričel prepoznavati kakovost vsebine in okusov, posledično pa sem vedno manj posegal po trženjsko najbolj izpostavljenih znamkah in se vse pogosteje znašel pred trgovskimi policami, kjer so stali vaši izdelki.

Danes sem eden vaših največjih fanov in odjemalcev odlične Turističe paštete Classic in enako slastnih skušinih cmokov z zelenjavo Izola Brand (rumeno pakiranje s tremi konzervami)!

A pravcati vrhunec v kakovosti vsebine in prefinjenosti okusa ste dosegli s tuno Mediterana, ki je v po okusu zaradi dodanega deviškega oljčnega olja nežna kot dih, obenem pa tako aromatična, da človeku kar solze stopijo v oči... Klobuk dol pred vami!

In ker ste tako zelo dobri v tem, kar počnete, sem se odločil da vam izrazim svojo naklonjenost in vas obenem prosim, da nikar ne umaknite bolj prestižnih proizvodov (zlasti zelene Mediterane!) iz ponudbe (pogosto izdelovalci zaradi premajhnega odjema storite ravno to), tudi če ne bodo mnočno iskani. In če je le mogoče, posredujte mojo e-pohvalo vsem zaposlenim v proizvodnji, naj izvedo, da nekateri kupci prepoznamo trud in kakovost vašega kolektiva. V teh časih, ko so površni medčloveški odnosi prej pravilo kot izjema, bo pohvala zvestega potrošnika najbrž dobro dela.

Ostanite zvesti svoji usmeritvi in želim vam še veliko zadovoljnih potrošnikov!
Lep pozdrav,

Boris SambolecStopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!