Odlični tudi v tuni

17 maj 2019

Pripraviti okusno ribjo jed je enostavno

Odlična riba je vedno pri roki, še posebej takrat, ko potrebujete idejo za hitro in okusno kosilo. Za ljubitelje tune je Delamaris pripravil tri različne okuse Tune z zelenjavo, ki so pripravljene le iz najboljših kosov tunine, zelenjave in zgolj naravnih sestavin povsem brez aditivov in konzervansov ter brez glutena.

Riba tuna je zaradi svojega nevtralnega okusa in obenem vsebnosti zdravju koristnih omega 3 maščobnih kislin vse bolj priljubljena pri potrošnikih vseh starosti. Odlična je za kombiniranje z najrazličnejšimi sestavinami in dodatki, zato je obvezna sestavina v kulinariki vsake družine. Vse njene koristi so se še posebej izrazile v zadnjem času, ko sodobni človek zaradi pomanjkanja časa, išče že pripravljene, vendar zdravju koristne jedi. Ribe v pločevinki vsebujejo omega maščobne kisline, zaradi praktičnega pakiranja pa jih imamo lahko vedno na zalogi. Zato so zdrava izbira za vse priložnosti in za vso družino. Pakirane so v aluminijske pločevinke, ki se lažje odpirajo, v premazu doze pa ni uporabljen BPA (Bisfenol A). Teknejo med hitrim kosilcem v službi, za slastno malico ali večerjo v dvoje ob izbranem filmu.

Delamaris je mojster tudi v pripravi tuninih solat

Delamarisove skuše so že dolgo znane po svoji kakovosti in odličnem okusu. Svoje 140 letno znanje v pripravi ribjih jedi je Delamaris razširil tudi na tunine solate. Navdušence mediteranskih okusov bo presenetila Mediterana z mediteransko zelenjavo in ekstradeviškim oljčnim oljem. Za tiste, ki se navdušujejo nad pikantnimi okusi in mehiškimi jedmi bo pripravna Mexicana, tuno Provencale pa bodo oboževali ljubitelji tune z zelenjavo v paradižnikovi omaki. Vse tri izdelke lahko vmešate v solate, pripravite okusne omake, pogače ali jih uživate samostojno.

Simpatična modra ribica Delamaris vas odslej pozdravlja tudi iz novih tunih solat. Da vemo, da gre za tunine izdelke, jih je Delamaris opremil z modrim desnim robom.

Do slastne ribje jedi na enostaven način

Ste lačni, imate malo časa za pripravo a bi kljub temu radi jedli okusno ribjo večerjo? Nekaj idej za slastne tunine jedi sta pripravila Jernej Kitchen in odlična riba Delamaris. Klikni na spodnje posnetke in slike ter si oglej recepte slastnih ribjih jedi, pripravljenimi s tuninimi solatami Delamaris.

TV spot Tunine solate Delamaris

Tacosi s Tuno Mexicana

Zelenjavna pita s Tuno Mediterana in prelivom

Krompirjeva pita s Tuno ProvencaleStopi v stik z nami, sledi nam na Facebooku ali nakupuj v naši spletni trgovini!