BELJA­KO­VI­NE ZA MLA­DE ŠPORTNIKE

3. junija 2022

Delamaris je podprl mlade športnike ND Primorje Ajdovščina. Na osnovi Razpisa za sponzorstva in donacije: Dobro je v naši naravi 2022, ki je bil objavljen 4. januarja 2022 smo podprli Mednarodni turnir mesta Ajdovščina. 

Vodja mladinske šole ND Primorje Uroš Pintar nam ob tem sporoča: "Prvi del 9. mednarodnega turnirja mesta Ajdovščina je za nami. V soboto 21.5. so se na mestnem stadionu v Ajdovščini pomerile selekcije U9 in U12. Tekmovalo je 39 ekip, kar pomeni 500 otrok. Turnir v selekciji U9 v okviru 9. Turnirja mesta Ajdovščina."

Najboljši so bili NK Bravo, na drugo mesto so se zavrteli igralci NK Brinje Grosuplje, tretje mesto pa je osvojila ekipa 1.gola iz Rijeke iz sosednje Hrvaške.

Turnir U12 je minil v odličnem vzdušju in odličnih igrah nadobudnih igralcev letnika 2010. Zmage se je veselila ekipa Brava (modri) pred domačo zasedbo Primorje (črni) in drugo ekipo Brava (rumeni). Četrto mesto je zasedla OŠ Olimpija."

Končan je prvi tekmovalni vikend 9. Turnirja mesta Ajdovščina. Nedelja je bila rezervirana za najmlajše U7 in U8. Sodelovalo je 26 ekip. Pri omenjenih rezultat ni v ospredju, so pa največ nogometnega znanja prikazali NK Brinje Grosuplje, OŠ Olimpija in NK Uljanik Pula pri kategoriji U7 in ND Primorje, NK Brinje Grosuplje ter NK Olimpija v kategoriji U8.