Toliko okusov! Katero izbrati?

Izbira različnih okusov, ki so na voljo je pestra. Za vsakega se nekaj najde. Izbereš lahko tune ali skuše z dodano zelenjavo in paradižnikovo omako ali brez nje. Iščeš ribe brez zelenjave, file skuše ali tune v olju? Katera je po tvojem okusu?

Skuša je prava izbira za aktivne, saj sodi med energijsko bogate ribe.

Med ribami, ki so bogate z omega 3 maščobne kisline, še posebej izstopa atlantska skuša »Scomber scombrus«, ki je glavna sestavina izdelkov Delamaris. Po obliki in okusu se razlikuje od njene sorodnice lokarde »Scomber japonicus« oz. plavice, ki jo posamezne družbe uporabljajo kot nadomestek skuše. Skuše prihajajo iz severa Atlantika, ribolovnega območja FAO 27, ki velja za eno najčistejših morij.

Dobro vedeti : 100g skuše vsebuje več kot 1.000mg omega-3 maščobnih kislin, ki ugodno vplivajo na krvožilni sistem, in kar 24g beljakovin, ki skrbijo za regeneracijo in gradnjo tkiv in mišic v telesu. Bogata pa je tudi s telesu nujno potrebnim vitaminom B12 in močnim antioksidantom selenom.

Izberi svojo skušo z zelenjavo ali File skuše v izbranem olju

Tuna je blagega okusa, zato jo poznajo vsi.

Tuna obogati številne jedi. Poznamo jo že iz otroštva. Tuna je zaradi nevtralnega okusa priljubljena pri potrošnikih vseh starosti. Primerna je za kombiniranje z najrazličnejšimi sestavinami in dodatki. Zaradi praktičnosti in koristnih maščobnih kislin omega 3 povpraševanje po tuni vsako leto narašča.

Vrste tun z zelenjavo Delamaris

Sardine za ljubitelje tradicionalnih okusov

Sardine so ene najbolj iskanih modrih rib. Po okusu visoko izstopajo Jadranske sardele, ki so postale že zaščitni znak Delamarisa. Za sardine z limono in pikant, namesto rastlinskega olja z dodano aromo okusa, uporabljamo sončnično olje z rezino limone oz. celimi kosi čilija. Pakirane so po 90 gramov v priročni aluminijasti embalaži, ki je potrošniku prijazna za uporabo.

Vrste sardin Delamaris

Nasvet: Izberi vsakega nekaj in degustiraj. Katera je najboljša zate?

Že pripravljene jedi imaš lahko vedno pri roki. Odpreš in poješ. Z lahkoto in brez priprav.

Ti je bil članek všeč? Deli ga s prijatelji!