Nostalgija spominov in okusi prihodnosti

Kdo ne pozna legendarnih izdelkov Delamaris? Skuše in tune z zelenjavo v paradižnikovi omaki ali le v olju, ki že 140 let blažijo lakoto številnih ne le številnih Slovenk in Slovencev, ampak ljubiteljev rib vsega sveta. Okus tradicionalnih skuš Weekend ali Izola brand in slavne Turistične paštete nas lahko popeljejo desetletja nazaj, vse do mladosti.

Skuše Delamaris so izredno popularne tudi med mladimi današnjega časa, ki vedno več pozornosti namenjajo temu, da pri svojih prehranskih rutinah iščejo okusne in enostavne rešitve, ki pa so še vedno zdrave! Predvsem jim je pomemben slednji aspekt prehranjevanja, saj se z generacijo milenijcev in mlajših močno dviguje povpraševanje po izdelkih slovenskega porekla, ki so brez aditivov in konzervansov. Vse bolj je v porastu tudi nakupovanje izdelkov brez glutena, soje, laktoze in drugih sestavin, ki mnogim povzročajo zelo nelagodne simptome intolerance in izzivajo alergijske reakcije. Delamaris niso le konzerve skuše s paradižnikovo omako Pred nekaj leti je Delamaris k svojim skušam v olju ter tradicionalnim ribam, ki poleg najboljših delov skuše vsebujejo tudi paradižnikovo omako s koščki zelenjave, pridružil še novo generacijo izdelkov: skuše in tune z zelenjavo brez paradižnikove omake. Za vsak okus se najde prava izbira: skuša Garden s  žolom in koruzo, Mediterana z olivami za vse ljubitelje mediteranske diete, in pa Orient, ki jo zaznamuje čičerika. Izberete lahko Tune z zelenjavo, kot so Tuna Mediterana, Tuna Mexicana ali Provencale.

Nakazali smo novo smer: »Ohranjamo tradicionalne okuse in razvijamo nove.« In vse to že poldrugo stoletje, z najsodobnejšimi postopki, ki zagotavljajo vrhunsko kakovost.

Ohranjamo tradicionalne okuse in razvijamo nove. In vse to že poldrugo stoletje, z najsodobnejšimi postopki, ki zagotavljajo vrhunsko kakovost.

Kako nam uspeva izvrstne izdelke pakirati brez konzervansov?

»Konzerva ohranja obstojen živilski izdelek, vitamine, hranilne snov in okuse, zato konzervansov v jedi Delamaris ne dodajamo. Hermetično zaprte ribje konzerve steriliziramo, s čimer zavarujemo živilo pred dejavniki okolja in se hrana ostaja sveža. Hranilna vrednost živila se bistveno ne razlikuje od hranilne vrednosti svežega živila. Kovinska embalaža hrani in varuje hrano že več kot 200 let, spreminjajo pa se materiali in premazi. Za izdelavo kovinske embalaže v prehranski industriji se danes uporabljata jeklena pločevina in aluminij. Pločevinke so vse popularnejše, kjer zagotavljajo dobro zaščito pred mehanskimi vplivi in so neprepustne za vodo in pline ter mikroorganizme. Prva pločevinka se je razvila v letu 1810 zaradi praktičnosti pri transportu in za ohranitev trajnosti jedi. Ostala je aktualna skozi vse čase - do danes. Delamaris je investiral v novo tehnologijo pakiranja rib v aluminij, ki se lažje odpira in je lažja pri transportu ter ima visoko učinkovitost recikliranja. Aluminij je tretji najpogostejši material v naravi, in sicer takoj za kisikom in silicijem. Je zelo priročen za embaliranje, saj je odporen proti koroziji in neoporečen. Konzerve pa so prevlečene s tanko plastjo premaza, ki preprečuje prehajanje snovi iz embalaže na vsebino oz. ščiti konzervo pred zunanjimi vplivi. Premaz aluminij pločevink Delamaris je brez BPA (brez bisfenola A) in ohranja kakovost hrane nespremenjeno.«

PRIROČNE ZA RAZLIČNE PRILOŽNOSTI

  1. Zaradi odličnega pakiranja izdelki ne potrebujejo hlajenja, lahko jih vzamemo s sabo na daljšo pot.
  2. V shrambi jih imamo lahko dlje časa, ne da bi skrbeli za pokvarljivost in si jih privoščimo vedno, ko si jih zaželimo!
  3. So že pripravljena jed, ker jo spremlja tako omaka, kot koščki zelenjave, brez dolgotrajnih priprav!
  4. Embalaža je majhna in priročna, prava spremljevalka v planinskem nahrbtniku ali torbici za v službo na izletih!
  5. Enostavno odpiranje, ne potrebujemo nobenih pripomočkov. Odpreš in poješ!

Tukaj je le 5 razlogov. Če potrebuješ le še 1 razlog več, pa ti lahko zaupamo, da se skriva samo en grižljaj vstran.

Skuše Delamaris so kot nalašč ustvarjene za tiste, ki želite uživati slastno, priročno in zdravo hrano hkrati!

Ti je bil članek všeč? Deli ga s prijatelji!