Bodite del izkušnje.
Skupina Pivka – Delamaris vabi na kulinarično prireditev Okusi Pivke, ki bo v nedeljo, 14. 9. 2025.
Kulinarični festival, ki se bo odvijal 14. septembra, obljublja pravo poslastico za vse gurmane in ljubitelje okusne hrane. Pripravite se na nepozabno doživetje v Pivki, kjer se bodo lokalni okusi združili s številnimi aktivnostmi za vso družino. V centru Pivke bomo prisluhnili bogatemu kulturnemu programu in okušali številne dobrote iz piščanca in ribe.
Poglejte video dogajanja v preteklem letu: VIDEO OKUSI PIVKE 2024
PONUDBA JEDI, GLASBENI PROGRAM v središču mesta Pivke: od 11 do 17. ure.
Veselimo se vaše udeležbe in skupnega druženja!

Prireditev poteka v sodelovanju z Zavodom za turizem Pivka.
PROGRAM KULINARIČNE PRIREDITVE OKUSI PIVKE 14. 9. 2025
Okus je izkušnja.
Če imate radi lokačne okuse, pristna doživetja in živahno vzdušje velikega praznovanja, potem je festival Okusi Pivke pravi dogodek za vas. Pripravite se, da napolnite svoje čute z okusi, podobami in aromami ter ustvarite nepozabne trenutke! Za nas hrana ni samo hrana, temveč vznemirljivo raziskovanje! Na festivalu Okusi Pivke dajemo platformo lokalnim gostincem, ki si ustvarjajo odlične jedi iz lokalnih sestavin.
Podrobni program predstavimo v kratkem.
Več informacij: https://visitpivka.si/
Ne zamudi priložnosti:
- Ideja za izlet
- Spoznavanje novih okusov
- Glasbeni program

Več iz podjetja Delamaris
Z odgovorno izbiro surovin do trajnostne prihodnosti morja
3. julija 2025
V Delamarisu se zavedamo pomena odgovornega odnosa do morja in njegovih virov. Zato smo pri izbiri rib in drugih sestavin posebej pozorni na trajnost, sledljivost in kakovost. Glavna sestavina naših ribjih izdelkov je atlantska skuša (Scomber scombrus), ki ...
Planinci praznovali z Delamarisom
1. julija 2025
V sredo, 25. junija 2025, na Dan državnosti, je Planinski dom na Zelenici gostil enega izmed najbolj pričakovanih dogodkov v okviru vseslovenske akcije Laško Gremo v hribe. Tega dne se ...
Bitenčevi dnevi 2025
6. junija 2025
Kako sodelovanje z univerzami, ohranjanje tradicije in inovacije soustvarjajo prehrano prihodnosti. Kaj bomo jedli jutri? Na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani so 5. junija 2025 potekali že 32. Bitenčevi živilski ...