nalagam...

Sardine

Jadranske sardine v olju Delamaris so že pripravljen obrok brez konzervansov in ostalih aditivov ter brez glutena. Za sardine z limono in pikant, namesto rastlinskega olja z dodano aromo okusa, uporabljamo sončnično olje z rezino limone oz. celimi kosi čilija. Pakirane so po 90 gramov v priročni aluminijasti embalaži, ki je potrošniku prijazna za uporabo. Sardine Delamaris navdušujejo ljubitelje tradicionalnih ribjih okusov, ki želijo odlično ribo vedno pri roki.

Sardine v sončničnem olju

Sardine v olju Mediteran

Sardine pikant

Sardine z limono

Blagovna znamka DELAMARIS gradi na več kot 135- letni tradiciji. Paleta izdelkov DELAMARIS obsega ribe z zelenjavo, filete skuše, sardine, ribje paštete, tuno, tuno z zelenjavo in inčune. To nam omogoča, da lahko iz zakladnice morja ob vsaki priložnosti izberemo zdrav in okusen prigrizek. Izkušnje, ki izvirajo iz dolge tradicije, v kombinaciji s sodobno, okolju prijazno tehnologijo omogočajo, da Delamaris ponuja povsem naravne izdelke brez aditivov (t.j. konzervansov, ojačevalcev okusa, barvil itd.). Prilagojeni so okusu in prehranskim navadam sodobnega potrošnika.

V kategoriji Konzervirane sardine so Sardine Delamaris prejele naziv Produkt Leta 2017. Produkt leta je najvišja nagrada zadovoljstva in inovativnosti po izboru slovenskih kupcev. Za odličnost med novostmi, so slovenski kupci nagradili izdelke in storitve v neodvisni raziskavi več kot 4000 slovenskih gospodinjstev, ki jo je izvajala družba Nielsen.Stopi v stik z nami in nam sledi na socialnih omrežjih!