nalagam...

Ribe z zelenjavo

Izdelki skuše z zelenjavo Delamaris so pripravljeni iz najboljših kosov ribe skuše, zelenjave in omake. So brez glutena in vsakršnih aditivov. Uporabljajo se kot samostojna jed ali kot preliv k testeninam, rižu, polenti, kus kusu ali drugim jedem.

Izola Brand

Weekend

Picnic

Provencale

Pikant

Provencale

Picnic

Pikant

Blagovna znamka DELAMARIS gradi na več kot 135- letni tradiciji. Paleta izdelkov DELAMARIS obsega ribe z zelenjavo, filete skuše, sardine, ribje paštete, tuno, tuno z zelenjavo in inčune. To nam omogoča, da lahko iz zakladnice morja ob vsaki priložnosti izberemo zdrav in okusen prigrizek. Izkušnje, ki izvirajo iz dolge tradicije, v kombinaciji s sodobno, okolju prijazno tehnologijo omogočajo, da Delamaris ponuja povsem naravne izdelke brez aditivov (t.j. konzervansov, ojačevalcev okusa, barvil itd.). Prilagojeni so okusu in prehranskim navadam sodobnega potrošnika.

V kategoriji Konzervirane sardine so Sardine Delamaris prejele naziv Produkt Leta 2017. Produkt leta je najvišja nagrada zadovoljstva in inovativnosti po izboru slovenskih kupcev. Za odličnost med novostmi, so slovenski kupci nagradili izdelke in storitve v neodvisni raziskavi več kot 4000 slovenskih gospodinjstev, ki jo je izvajala družba Nielsen.


Poveži se z nami


Stopi v stik z nami ali pa nam sledi na socialnih omrežjih!